Top 10 tablete Android

tech_hp27__1__600x300

1. Asus Eee Pad Transformer Prime


Prima tableta cu procesor quad-core Tegra 3 se propulseaza pe locul 1 in lista noastra.

Originalul Asus Eee Pad Transformer este încă una dintre cele mai bune tablete Android, dar Prime este cea mai buna dintre toate.
Este cu un pas mai bun decât predecesorul său în toate privinţele, şi este prima tableta lansata cu procesorul Nvidia quad-core Tegra 3 care adaugă un surplus de putere şi o eficienţă energetică sporită.
Redarea clipurilor video 1080p nu mai este o problema, acestea ruland lin şi fără probleme. Este, de asemenea, cea mai subtire tableta existenta, şi vine la pachet cu un dock - tastatură care adauga 8 ore de viaţă sumplimentare celor 9 ale bateriei.
Este cea mai buna tableta Android lansata pana la ora actuala, şi va fi disponibila in  Marea Britanie in luna ianuarie intr-un singur pachet, cu o capacitate de 32GB + tastatura – dock la pretul de 499£.

2. Asus Eee Pad Slider


Apple iPad 2 este tatal lor. Nu conteaza argumentele pentru Android, de fapt iPad este în continuare cea mai buna tableta. Slider este totusi o alternativa - nu este un concurent pentru iPad, ci oferă ceva diferit.Tastatura slide-out ofera flexibilitate si functionalitate, lucruri pe care nu le gasesti in alta parte.
Este o perspectivă diferită fata de Prime de mai sus, în sensul că nu poate fi deconectat de la tastatură, si nici nu are procesor Tegra 3.
Dar ceea ce o face o tableta de succes este posibilitatea de a scrie e-mailuri sau orice tip de documente cu comoditatea de a nu nevoie de un doc sau periferic. Mai mult, ecranul este cel mai bun dintre tabletele Android de 10” , şi este, de asemenea, cel mai receptiv. Nu se adreseaza intregii populatii, dar este in prezent, una din cele mai bune tablete pentru a vă arăta tot ceea ce poate sa faca sistemul Android.

3. Samsung Galaxy Tab 8.9


Cea mai buna tableta Android: portabilitate şi putere

Pe locul 3 se afla Samsung Galaxy Tab 8.9 – un mic gadget amuzant. Este în esenţă, la fel ca fratele sau mai mare, Samsung Galaxy Tab 10.1, dar cu un ecran de 8.9-inch. Este putin mai subtire si mai usor, si, prin urmare, mult mai convenabil pentru oricine doreşte să-l transporte.
În afară de aceste atribute fizice, componentele interne sunt în esenţă aceleaşi. Deci, veţi obţine aceeaşi performanţă hardware iar feedback-ul primit va fii unul de top.  mică, dar cănu ar trebui să vă pună în afara merge pentru 10.1, dacă sunteţi după un ecran mai mare.

4. Asus Eee Pad Transformer

Cea mai buna tableta pentru înlocuirea netbook-ului

Ne place Asus Eee Pad Transformer. A aparut acum 1 an, şi în opinia noastră, este încă una dintre cele mai convingătoare tablete Android. Nu numai ca este puternic si bine realizat, este conceput să funcţioneze cu un doc-tastatură care-l transforma intr-un netbook Android cu drepturi depline.
Si acum cu lansarea noului Prime, puteti achizitiona aceasta tableta la un pret chilipir daca cautati indeajuns de mult.

5. Samsung Galaxy Tab 10.1

Cea mai buna tableta Android pentru experienta perfecta de utilizare

În timp ce Prime si Slider ofera ceva putin diferit la un preţ imbatabil, numarul nostru 5 – Galaxy Tab 10.1 - oferă o alternativă direca la iPad Apple 2.  Are procesor Tegra 2 dual-core, si este mai subtire si mai usor decat iPad 2.
Daca doresti o tableta care arata ca un Ipad 2 dar vrei Android, atunci Galaxy Tab 10.1 este ceea ce cauti.

6. Motorola Xoom 2

Cea mai buna tableta Android pentru: performanta dual-core

Upgrade-ul  notabil pentru Motorola xoom 2 ar putea fi în şasiu, dar a avut, de asemenea, un upgrade la un procesor de 1.2GHz, împreună cu Android 3.2. A rezultat o tableta care este destul de vioaie per ansamblu, deşi in unele momente are delay cand se face swipe pe ecran.
Per ansamblu, tableta de la Motorola este o imbunatatire adusa primului Xoom dar nu poate concura cu restul pietei.

7. Sony Tablet S

Cea mai buna tableta android pentru: jocuri PlayStation

Este o tableta decenta si rafinata si are caracteristica unica de a avea acces la jocurile originale PlayStation. Singura problema este ca nu este la fel de ordonata ca Galaxy Tab 10.1 şi nu la fel de versatila ca Transformer. Excluzand aceste aspecte ramane una dintre cele mai bune tablete android.

8. Motorola Xoom

Cea mai buna tableta Android pentru: look si performanţă

Pe locul 8, avem originala Motorola xoom. Xoom a fost prima tableta cu Android HoneyComb fiind bunicul Android-ului stabil.
Preţul curent incepe de la aproximativ 300 de lire, un pret foarte ok pentru o tableta de 10-inch de acest calibru. Solida, dintr-un material de calitate cu performante decente ale bateriei, Xoom ofera performante foarte bune. Aveţi grijă, totuşi, Motorola  xoom 2 este deja pe piata.

9.  Toshiba AT100 / Thrive

Cea mai buna tableta Android pentru: oricine vrea un full-size port HDMI

Există o situaţie dificilă cu AT100 Toshiba: ea are acel “vino-ncoa” pentru utilizatorii avansaţi care vor aprecia performanţa, dar dimensiunea voluminoasa este o problemă majoră.
O caracterstica geniala a fost de a face porturile USB HDMI marime normala. Aveţi posibilitatea să deconectaţi Xbox-ul şi sa-l conectati la tableta atunci când doriţi să vizionaţi ceva pe un televizor HD. Tableta vă permite să conectaţi tastatura sau mouse, această uşurinţă de a adauga echipamente periferice fiind un veritabil succes. Durata de viata a bateriei constituie un alt bonus. Cu toate acestea, dimensiunea şi greutatea solida (plus ecranul de o calitate acceptabila) constituie principalul motiv pentru care am prefera alte tablete putin mai recent scoase pe piata.

10. LG Optimus Pad

Cea mai buna tableta Android pentru: joaca cu 3D-ul

Giganţii care produc electronice de larg consum vor totul 3D, iar LG a decis ca prima sa tableta cu sistem de operare Android ar trebui să joace un rol aparte in “cea mai buna tableta 3d” Optimus Pad 2 camere de 5MP, care lucreaza impreuna pentru fotografia imagini si video 3D. Cool, nu-i asa? Problema este că nu există nici un ecran 3D, aşa că dacă vrei să vizionezi filme 3D, va trebui fie sa conectaţi tableta la un televizor 3D fie saurmăriţi în anaglifă 3D pe ecranul tabletei. Daca esti nebun despre 3D, tableta face toti banii. Daca nu, nu.

SHARE THIS POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg
  • Technorati

Leave A Response