Top 10 jocuri iOS 2011

top 10

10. Tom Clancy’s Rainbow 6: Shadow Vanguard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atunci cand teroristii nu pot fii opriti de fortele de politie, guvernul trimite o trupa de elita pentru a pune capat problemei intr-un mod rapid si silentios. In acest joc vei folosii flashbang-uri, echipamente de supraveghere si nelipsita mitraliera pentru a pune capat situatiilor delicate cu luare de ostatici.

Download

9. Starfront: Collision

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu am crezut ca voi vedea Starcraft pe iPhone sau iPad. Probabil nici nu o voi face, dar Starfront e cat se poate de similar. Jocul de strategie a celor de la Gameloft imprumuta totul de la cele 3 rase si numarul specific de unitati fiind o realizare deosebita mai ales pentru un joc de multiplayer online. Jocul se va face placut atat de veteranii genului RTS cat si de incepatori.

Download

8. Coin Drop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coin Drop este urmasul spiritual al lui Peggle. Inloc sa impusti bile, arunci monezi intr-un enviroment foarte tare desenat pentru a strange puncte si a debloca noi nivele si figurine. Grafica nebuna si factorul “inca o data si gata” fac din jocul acesta un mod perfect de a-ti petrece timpul liber.

Download

7. Tiny Tower

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fratii de la NimbleBit au dat lovitura din nou in continuarea hitului Pocket Frogs. De data aceasta colectezi niste oameni mici in loc de amfibieni si trebuie sa ii mentii fericiti pentru a prouce un turn cat mai mare. Detaliile facute din pixeli sunt ultimul ingredient minune pentru acest joc fantastic.

Download

6. Sonic and Sega All-Stars Racing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intr-un final Sega a renuntat sa importe jocuri Genesis pe iOS si s-a hotarat sa creeze un joc care sa profite de avantajele hardware ale iPhone-ului. Jocul este superb, are multiplayer online si o diversitate de caractere pentru si cel mai impatimit fan Dreamcast.

Download

5. Order & Chaos Online

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2011 este anul in care World of Warcraft a aparut pe iPhone. Gameloft a lucrat mult pentru acest MMORPG, creeand o lume virtuala minunata cu multe de vazut si de facut. Pentru a-si pastra jucatorii, creatorii adauga mereu content nou. Jocul este cel mai bun MMO creat pentru o platforma mobila si va fii foarte greu de detronat.

Download

4. Tiny Wings

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiny Wings s-a dovedit a fii un hit, fiind al 2-lea cel mai bine vandut joc cu pasari din AppStore. Trebuie sa ajuti mica pasare sa depaseasca multitudinea de urcusuri si coborasuri. Tiny Wings este superb datorita simplitatii si originalitatii sale.

Download

3. Kami Retro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunt multe jocuri retro, pixeli-based in AppStore dar Kami Retro le intrece pe toate. In acest joc trebuie sa aranjezi environment-ul pentru a gasii iesirea pentru caracterul tau si ai deasemenea modalitatea de a incerca de 4 ori fiecare nivel pentru cel mai bun scor.

Download

2. Superbrothers: Sword and Sworcery EP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sword and Sorcery este un joc de aventuri original, cu niste peisaje desenate intr-un mod unic. Va trebuii sa rezolvi niste puzzle-uri usoare prin apasare, va trebuii sa invingi bosi sau sa vorbesti cu cetatenii ciudati din joc.

Download

1. Dead Space

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Castigatorul acestui top este FPS-ul Dead Space, plin de actiune si momente de frica totala. Seria Dead Space de pe consola a inspaimantat jucatorii inca din 2008 iar debutul pe iPhone este foarte bun mai ales daca joci cu lumina stinsa si castile in urechi. Speram ca cei de la EA sa continue sa creeze astfel de jocuri.

Download

 

 

SHARE THIS POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg
  • Technorati

Leave A Response