Top 10 cele mai bune jocuri pentru Android – recenzie 2011

android-market-600x300

10. Shadowgun

Download

Madfinger Games, cei care au creat “Samurai II” au creat un 3d person shooter care arata si se joaca la fel de bine ca pe o consola de jocuri. Jucatorul intra in pielea musculosului John Slade pentru a se infiltra in laboratorul unui om de stiinta nebun. Singura lui problema sunt hoardele de monstrii modificati genetic pe care eroul trebuie sa le infrunte.

9. Minecraft – Pocket Edition

Download

Minecraft este jocul in care iti lasi imaginatia sa zburde pentru a creea orice iti doresti folosind blocuri din diferite materiale sau culori. Pentru a sterge un bloc, trebuie doar sa tii degetul apasat pe ecran (actiune foarte naturala) iar jocul ruleaza in conditii optime si pe smartphone-uri cu hardware putin mai vechi precum Desire HD.

8Pollushot

Download

Se pare ca oamenilor le place sa traga cu prastia. Atat de mult incat dupa Angry Birds, Pollushot este preferatul publicului la jocurile de acest gen. Aspectul interesant al jocului este ca in timp ce tragi cu prastia pentru a distruge inamicii trebuie sa te feresti de valurile de atacatori in acelasi timp. La inceput poate parea greu, dar odata ce te acomodezi, gameplay-ul intra intr-un ritm natural.

7. Clowning Around

Download

Se aseamana mult cu Cut the Rope. Dar are potential pentru a iesii din “e doar o clona proasta”. Scopul jocului este sa slabesti legaturile lanturilor pe care clovnii merg pentru ca acestia sa cada in butoaiele cu apa. La prima vedere pare usor pana realizezi ca sunt diferite culori de clovni care trebuie aruncati fiecare in butoiul colorat specific. Bonus 75 de nivele care te vor face sa descarci bateria telefonului.

6. Guns ‘n’ Glory WW2

Download

Un tower defence care transforma al doilea razboi mondial intr-o joaca de copii. Poti folosii monezi castigate in batalii pentru a cumpara noi soldati si hardware. Partea intunecata a jocului este aceea ca daca vrei sa treci la “free”, mai mult ca sigur va trebuii sa cumperi cu bani reali bonusuri pentru armata deoarece castigarea acestora prin joaca iti va lua foarte mult timp.

5. Shoot the Birds

Download

V-ati intrebat vreodata ce fac dovlecii cand nu sunt transformati in creaturi hidoase pentru Halloween sau tranformati in placinta? Raspunsul este: doboara pasari. Jocul are doar un singur nivel pe care il vei re-juca pana cand sute de pasari vor fii doborate pe plantatia ta de dovleci.

4. Puffle Launch

Download

Obiectivul jocului este sa il lansezi pe maleficul pinguin Puffle dintr-un tun intr-un alt tun. Simplu nu? Numai ca majoritatea tunurilor sunt statice si trag automat, in timp ce unele pivoteaza (deci trebuie sa iti calculezi lansarea). Poti, de asemenea, sa il controlezi pe Puffle in timp ce este in aer pentru a castiga baloane sau piane plutitoare.

3. Great Little War Game

Download

GLWG este un joc de tip turn-based in care trebuie sa iti pozitionezi armata strategic pentru a-ti infrange inamicul. Diversitatea armatei este foarte mare ( de la sniperi la tancuri), iar fiecare unitate are slabiciunile si avantajele ei. Pe masura ce progresezi, unitatile sunt promovate si pot invata diferite skilluri.

 

 

 

 

2. Hard Lines HD

Download

Va aduceti aminte de Snake? Da, ala de pe Nokia. Asta e varianta imbunatatita. Sarpele acum este un neon mobil iar moduri ca “Gauntlet & Pinata” in care trebuie sa mananci/distrugi alti serpi fac din Hard Lines un deliciu de joc.

 

 

 

 

1. Sleepy Jack

Download

Joci rolul unui baiat ale carui vise sunt un mix de fericire combinata cu asalturi ale unor jucarii infricosatoare. Scopul tau este intodeauna acelasi: sa zbori mereu inainte distrugand inamicii cu arma “ray gun” din dotare. Daca aduni formele in forma de “Z”, iti regenerezi viata si iti maresti scorul final.

SHARE THIS POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg
  • Technorati

Leave A Response