Alerta Cutremur Vrancea

cutremur vrancea
8 Overall Score
functionalitate: 8/10
grafca: 7/10
usability: 9/10

Pe AppStore exista aplicatii utile, aplicatii business sau aplicatii distractive. Exista insa o singura aplicatie care va poate SALVA VIATA! Este vorba de aceasta aplicatie: Alerta Cutremur Vrancea.

Alerta Cutremur Vrancea este o aplicatie realizata impreuna cu specialistii Institutului Roman de Seismologie Aplicata. Dupa ce este pornita, ea trebuie sa ruleze tot timpul in fundal, conectata in permanenta la internet mobil (3G/EDGE/Wireless) pentru ca este legata 24/7 la sistemul IRSA si permite utilizatorilor sa ia cunostinta despre apropierea iminenta a undei de soc a unui cutremur de peste 4.8 grade pe scara Richter. Folosind un Sistem de Monitorizare si Avertizare Seismica avansat dezvoltat de IRSA, aplicatia avertizeaza in momentul declansarii undei seismice in regiunea Vrancea. Acest lucru va acorda o fereastra de timp suplimentara (aproximativ 30 de secunde, daca va aflati in Bucuresti, sau chiar pana la 1 minut in Timisoara) pentru a reactiona si a va proteja de pericolele unui cutremur cu magnitudini mai mari de 4,8 grade pe scara Richter.

Aplicatia Alerta Cutremur Vrancea nu este influentata de “aglomerarea” retelelor de telefonie mobila, folosind exclusiv viteza conexiunii de date (cateva milisecunde din Vrancea pana in Bucuresti). Extrem de rar, anumite retele WIFI private pot avea porturi inchise si aplicatia nu se poate conecta la internet . In acest caz, va sfatuim sa treceti pe modul 3G. Chiar daca aplicatia ruleaza in background 24/7, conectata la serverul IRSA , consumul de date este insignifiant (2k/zi) datorita unei tehnologii integrate de Apple.

Este cea mai eficienta forma de avertizare seismica! Spre deosebire de sistemul de avertizare prin SMS, alerta prin aceasta aplicatie ajunge mai repede, capacitatea de a trimite alerte simultane fiind de aproximativ 200 de ori mai mare.

► Aplicatia Alerta Cutremur Vrancea functioneaza pe baza de ABONAMENT LUNAR (9.99 Euro) sau ABONAMENT ANUAL (99.99 Euro).

O functie suplimentara, contra cost, a aplicatiei Alerta Cutremur Vrancea este Semaforul Seismic. Semaforul seismic este un instrument de prognoza a riscului seismic folosit pentru indicarea probabilitatii de producere a unui cutremur in zona Vrancea. Serviciul publica de doua ori pe zi codul de culoare (verde, portocaliu sau rosu) corespunzator nivelului de risc seismic rezultat in urma analizei potentialului energetic seismic al zonei. Semaforul seismic este o metoda eficienta pentru a aprecia nivelul de stres din zona seismogena Vrancea si estimeaza probabilitatea de producere a unui cutremur in perioada imediat urmatoare.

► Functia suplimentara Semafor Seismic se afla in interiorul aplicatiei Alerta Cutremur Vrancea si functioneaza de asemenea pe baza de ABONAMENT LUNAR (4.99 Euro) sau ABONAMENT ANUAL (49.99 Euro).

La achizitionarea aplicatiei Alerta Cutremur Vrancea, prima luna de abonament pentru Semaforul Seismic este GRATUITA!

ACHIZITIONAREA PACHETELOR DE ABONAMENTE

Aplicatia ALERTA CUTREMUR VRANCEA are in interior o functie denumita “in app purchase”. Dupa o luna, timp in care dumneavoastra veti putea sa testati aplicatia si sa ii observati caracteristicile, va aparea un meniu de achizitionare.
Veti putea opta pentru:
► ABONAMENT RECURENT LUNAR de 9.99 Euro pe luna sau
► ABONAMENT ANUAL de 99.99 Euro.
De asemenea, luna gratuita de semafor seismic va va permite sa va decideti daca doriti sa aveti si aceasta functie suplimentara. Veti putea opta atunci si pentru achizitionarea acesteia, cu:
► ABONAMENT RECURENT LUNAR la 4.99 Euro pe luna sau
► ABONAMENT ANUAL la 49.99 Euro pe an.

Avertizarea Seismica functioneaza separat de Semaforul Seismic.

Informatii suplimentare pe www.alertacutremur.ro

Abonandu-va la acest serviciu, nu veti fi luat prin surprindere de aparitia unui cutremur, ci veti castiga un interval de timp nepretuit, in care veti putea lua cele mai corecte decizii pentru protejarea vietii dumneavoastra si a celor dragi.

Download: http://www.mobilio.ro/apple-iphone/stiri/alerta-cutremur-vrancea-8920313

 

 

SHARE THIS POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg
  • Technorati

Leave A Response