Despre lansarea IOS 7

design_functional_gallery1344

iOS7, noul sistem de operare pentru smartphone-uri si tablete Apple, lansarea va fi pe 10 septembrie. Informatia nu a fost dezvaluita de companie ci de catre un dezvoltator caruia i-a fost confirmata data de lansare.

Zvonurile aparute pana in prezent indicau faptul ca Apple urmeaza sa ofere partenerilor sai o versiune GM a iOS 7 incepand cu 5 septembrie, iar pe 10 septembrie versiunea pentru dezvoltatori va urma sa fie lansata oficial.

 

 

Designul bun la utilizare se cunoaste.

Noi punem preț pe funcționalitate înainte de toate. Nu adăugăm caracteristici doar pentru că putem sau pentru că tehnologic este posibil. Noi adăugăm caracteristici doar când sunt cu adevărat folositoare. Iar modul în care le adăugăm este perfect logic.Noul Centru de control al lui iOS 7 reprezintă un exemplu excelent. Îți oferă acces printr-o simplă atingere. (spun cei de la Apple)

 

Imbunatatiri:

1. Appstore: A fost redesenat si include cautarea pe varste. Cele mai populare aplicatii din zona. 

2. De mentionat in primul rand design-ul care de acum este plat, fara sclipiri. In culori pale. Caracterele sunt ceva mai mari si mai usor de citit. Tastatura este usor transparenta iar butoanele au fost redesenate.

3. E deja pe Android sau Blackberry spre exemplu. De-acum poti sa opresti/pornesti wi-fi fara sa mai intri in “Setari”. Tragi de ecran in sus si apare o bara cu care controlezi functiile telefonului. Ai chiar si buton de lanterna. Cei de la Apple au tinut sa se laude cu asta.

4. Odata cu noul sistem de operare, Apple a venit cu un nou design, mai luminos, functii mai atractive si multe upgrade-uri extrem de utile. Iconitele de pe ecranul principal au fost redesenate, iar iOS 7vine si cu wallpaper-uri animate.

5. Pana acum, multi-taskingul pe iOS era ceva relativ. De-acum insa, aplicatiile raman cam tot timpul active. Iti invata obiceiul. Poate vedea ca de-obicei deschizi aplicatia de Facebook dimineata si la pauza de pranz. Cu ceva timp inainte, le activeaza, acolo, in fundal si ii da un mic update. Insa, felul in care se inchid aplicatiile… parca am mai vazut pe undeva.

6. iOS in the car: In sfarsit o aplicatie buna, pentru cei care sunt mereul la volan. Exista deja pe Samsung, o aplicatie care se numeste S-Drive. Sau pe HTC HTC Car. Ai niste iconite mari, care te ajuta sa navighezi mai usor prin meniu. “iOS in the car” va fi integrat de anul viitor pe cateva sisteme multimedia de la 12 producatori de autoturisme.

SHARE THIS POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg
  • Technorati

Leave A Response