5 aplicatii foto pentru iOS/Android

featured image

iOS

1. Hipstamatic – download

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hipstamatic este o colectie de filtre ce simuleaza imperfectiunile vechilor camere foto pe film.
Avand un numar foarte mare de astfel de filtre, aplicatia te va tine ocupat cu editarea fotografiilor preferate pentru destul timp.

2. Fast Camera – download

Daca nu ai un aparat foto de ultima generatie cu functia de “salva de fotografii”, atunci poti folosii procesorul iPhone-ului altaturi de “Fast Camera” pentru a face un astfel de lucru. Cu un iPhone 4S poti obtine pana la 800 de cadre / min, in timp ce, cu un iPad obtii 720 de cadre.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Group Shot – download

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De cate ori incercat sa faci o poza unui grup de prieteni pe care sa o poti pastra ca amintire fara ca unul din ei sa aiba ochii inchisi sau sa se uite in alta parte? Group Shot poate selecta persoanele din diferite cadre pentru ca apoi sa le uneasca intr-o fotografie de grup in care este captata atentia fiecaruia.

4. Camera+ – download

O aplicatie care trebuia “sa vina ca default” in iOS. Aplicatia imbunatateste fiecare aspect al camerei din iPhone, de la expunere si focalizare pana la stabilizare sau zoom digital de 6x.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. 645 PRO – download

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aplicatia asta iti transforma iPhone-ul intr-un adevarat SLR plin de setari si chestii de reglat inainte sa faci o fotografie. Histograma, ISO, optiuni de focalizare, luminozitate sau schimbare a balansului de alb, aplicatia le are pe toate.

Android

1. Aviary Photo Editor – download

 

 

 

 

 

 

 

Cei de la Aviary au portat pe platforma Android o serie de optiuni ale aplicatiei lor web. Photo Editor-ul este foarte usor de folosit, de la imbunatatirea automata a imaginii pana la posibilitatea de personalizare a setului de unelte.

2. Pixlr-o-matic – download

 

 

 

 

 

 

 

O alta aplicatie care adauga efecte pozelor tale. Rame, zgarieturi, punctulete, efecte de lumini sau alte “artificii”. Si sa nu uitam costul: gratuit!

3. Super Foto Full – download

 

 

 

 

 

 

 

Daca ai timp la dispozitie, incearca aplicatia asta. Vine cu peste 600 de filtre pe care le poti adauga fie fotografiilor facute pe moment fie celor existente in memoria telefonului.

4. Tilt Shift Camera – download

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O aplicatie foarte interesanta care foloseste 6 filtre diferite pentru modul de fotografiere “tilt shift”. Ce inseamna acest mod? Foarte simplu. Este un peisaj fotografiat de sus care pare a fii o lume de jucarie. Incearca si tu facand o fotografie a strazii tale de pe balconul apartamentului in plina zi.

5. Lomo Camera – download

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alternativa pentru Hipstamatic si Instagram de la iOS. Usor de folosit si gratuita. Asta pana cand una din cele 2 rivale isi va face loc in Google Play.

SHARE THIS POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg
  • Technorati

Leave A Response